WL Katalogsøk

Flattr this!

Skjermbilde… er en utvidelse («plugin») til WordPress som lar deg søke i katalogen til det biblioteket du velger selv. I tillegg gjøres det søk i E-bøker som kan lastes ned gratis fra bokselskap.no, E-bøker til låns gjennom ebokbib.no, filmer fra FIlmbib.no og alle digitaliserte bøker fra Nasjonalbiblioteket (Bokhylla).

Du kan putte inn søkeboksen hvor du vil, sende trefflisten til en hvilken som helst side eller innlegg i WordPress – og har du ikke lyst til at brukerne skal forlate nettstedet ditt så kan du vise enkeltposter inne i dine egne nettsider også!

Det hele er så enkelt som å velge dine alternativer (hvor mange treff per side, hvilket biblioteks katalog skal det søkes i og så videre). Da får du en fiks ferdig shortcode, en spesialkode som du kan lime inn i et innlegg eller på en side. Vi har laget en kode for å søke i Sandefjord bibliotek og vise 25 treff per side med omslagsbilder. Vi kunne også ha valgt bort noen av fanene og bare vist for eksempel treff i e-bøker. Under ser du først koden, og deretter hva som skjer når vi setter inn denne koden på denne siden:

[[wl-ils mittbibliotek=»2070600″ treffperside=»25″ hamedbilder=»1″]]

[wl-ils mittbibliotek=»2070600″ treffperside=»25″ hamedbilder=»1″]
Prøv et søk – og klikk gjerne på et treff for å se hvordan vi viser enkelttreff!

Mer informasjon og nedlasting

Vil du laste ned og installere eller lese mer om denne utvidelsen kan du gjøre det fra WordPress.

En kommentar om “WL Katalogsøk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *